Portofoliu

Clienti

TactilMed

~Site Prezentare~

NiceClean

~Site Prezentare~

AgroInnovation

~Magazin Online~

magazine-online

CristBusiness

~Site Prezentare~

Produsele noastre

magazine online

Use technology to feed people!

BookMenu

Scopul aplicației constă în reducerea risipei de mâncare la nivel global și a redirecționa resurse către persoanele care au nevoie de aceastea.

Aplicația se adreseaza atât turiștilor cât și managerilor din domeniu HORECA.

BookEvents

Aplicație care vine în ajutorul managerilor de săli de evenimente. Ajută la gestionarea disponibilității sălilor și crearea de oferte personalizate în funcție de eveniment.

Aplicația subliniaza promtitatea prin care se oferă o ofertă personalizată și detaliată.

magazine-online

Magazine Online

Dezvoltăm magazine online de diferite dimensiuni, utilizând platforme e-commerce precum Magento cât și WooCommerce, pe care le optimizăm și setăm astfel încat indexarea sa fie cât mai rapidă.

Un avantaj enorm este faptul că pe un magazin online Magento poți adăuga un număr nelimitat de produse.  În plus, pentru fiecare dintre acestea poți obține recenzii, ratinguri din partea clienților (aceste funcții fiind incluse) și le poți optimiza singur, platforma fiind foarte accesibilă.

Puteți administra singuri conținutul, produse, pagini, meniuri, slide-uri și secțiuni din magazin prin interfața de administrare în limba română. 

Oferim sprijin în planificarea structurii magazinului și a designului.

Site-uri de prezentare

Prin creare de mockup-uri complexe, urmând cerințele, realizăm website-uri de prezentare pentru clienți din diferite domenii de activitate. Clienții beneficiaza de o experiență cât mai placuta prin utilizarea platformelor CMS.

Un site de prezentare, indiferent de mărimea firmei dvs, reprezintă imaginea dvs. pe internet şi este o posibilitate de a atrage noi clienţi. Acesta este cel mai simplu și accesibil mod pentru a vă promova serviciile prestate.

Când realizăm un proiect îl gândim ca și când noi am fi vizitatorii siteului și potențiali clienți. Atât designul siteului cât și structura trebuie să fie ușor de înțeles și de folosit.

Oferim sprijin în planificarea structurii siteului și a designului.

Menu

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising