Consultanta evenimente

Consiliere si consultanta evenimente

Time Managment

Resprezintă procesul de planificare și control al timpului petrecut în cadrul unei activități. Ajută la eficientizare timpului și reducerea stresului. 

Presentation

Consiliere în realizarea unei prezentări cât mai eficiente, pentru a cuprinde toate detaliile evenimentului.

Business Budget

Bugetul întodeauna a constat într-o problemă în ceea ce constau evenimentele, așadar serviciul de consultanță va sublinia și acest subiect.

Online marketing

O metodă tot mai populară pentru a deveni cunoscut, pentru a-ți face evenimentul cunoscut și a intra mult mai ușor în era digitală din ziua de azi.

O promovare online nu poate fi realizată fară un conținut adecvat care să cuprindă esențialul evenimentului. 

Timekeeper

Timpul este cheia în orice. Atât în organizare de evenimente cât si în orice alt domeniu.

Consultanta Evenimente

Serviciul nostru de consultanţă evenimente și consiliere  pentru organizarea de evenimente, vine cu o  propunere de digitalizare a organizării și gestionării acestora, promovarea în mediul online cât și recomandari cu funizori din mai multe domenii.

Conceputul de digitalizare este unul inovativ în ceea ce constau evenimentele. Așadar serviciul prezentat propune un suport tehnic, crearea unei pagini web de prezentare a evenimentului, o descriere a acestuia, totodata conţinând o platformă utilă în ceea ce constă gestionarea lui. Platforma poate prezenta diferite funcţionalităţi, posibilitatea înscrierii participanţilor la eveniment și plată online, prezentarea unui calendar cu evenimentele care au loc.

Pe langă acestea, promovarea online este foarte importantă pentru evenimentul dumneavoastră. Cu ajutorul canalelor media, promovarea evenimentului devine mult mai eficientă. O altă strategie în promovarea online constă în ideea de content marketing și anume un conținut cât mai relevant, consistent astfel încât eventimentul să fie vizibil persoanelor țintă.  Conținutul este cheia într-un marketing de calitate, acesta reprezentând prezentul și viitorul.

Menu

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising